Werkwijze & Fokplan

Onze werkwijze
Wij hebben het beste met onze pups voor en gaan voor een meer dan gouden mandje. Wij werken dan ook met een procedure die doorlopen wordt voordat wij een nestje verwachten of hebben. 

° Eerst ontvangen wij graag een uitgebreid berichtje waarin u wat over u zelf verteld. Denk aan "wie u bent, waarom de Chow, hondenervaring, woonsituatie, werksituatie, etc.". 
° Vanuit daar kijken wij verder en maken wij graag kennis met elkaar samen in het bijzijn van onze Chows. 
° Na kennismaking komt u bij ons op de lijst te staan. 
° Op het moment dat wij een nestje aankondigen/vermelden dan kunt u na kennismaking zelf laten weten dat u geïnteresseerd bent. 

Doordat wij voor de plek gaan waar de pup het beste past, werken wij niet met een wachtlijst maar met een selectielijst. Wat inhoudt dat wij een match maken op karakter van de pup en de wensen die er zijn. Dit houdt in dat wachttijd kan verschillen, doordat wij geen nummers afwerken. En wat tevens inhoudt dat het niet automatisch is dat het eerste nest meteen de gouden match betreft.

Geduld is hoe dan ook een hele belangrijke bij dit ras!

 

Plannen
Plannen hebben wij altijd! Wel zijn wij afhankelijk van de natuur! Het is niet altijd zeker wanneer een teef loops zal zijn en/of een dekking zal slagen. Er zijn veel factoren die dit beïnvloeden. Doordat er veel beïnvloedende factoren zijn, publiceren wij geen plannen vooraf. Dit mede zodat wij onze plannen tot het laatste moment kunnen veranderen mochten wij dit nodig achten. 

Mocht het zo zijn dat wij een nestje verwachten/hebben, dan vermelden wij dit op onze Facebook pagina. 

Popular Tags

Blue Flower